Byggesag Grenåvej

Dagligvarebutik må ikke bruge samme ind og udkørsel, som tankstation på samme matrikel.

 

I 2007 fik vi tildelt en kvote af Aarhus Kommune til, at måtte opføre en dagligvarebutik på grunden. I de mellem liggende år fik vi næsten lavet en ny lokalplan færdig. Men måtte i 2010 – 2011 opgive projektet, da kommunen ikke ville give os tilladelse til at bruge de eksisterende indkørsler vi havde til vores tankstation.

Kommunen ville have at skulle man tanke først. Derefter skulle kunden køre ud på Grenåvej igen. For at køre om bag samme ejendom og ind af Stavneagervej. Fuldstændig vanvittigt. Nu har området faktisk stået mere eller mindre tomt, siden vi i 2007 begyndte at udvikle det.

Indkørslerne blev etableret i 1988 og har i mange år fungerer stadig som indkørsel til en tankstation og et cafeteria. Der er aldrig sket ulykker på grund at ind og udkørsler. Vejen er en dobbelt sporet vej med midterrabat.

 

Der er dog sket et uheld, hvor en knallertkører blev dræbt da en bilist kørte ham ned, da bilisten krydsede cykelstien. Men det uheld har ikke noget med trafiksikkerheden at gøre. Det kunne være sket alle andre steder.

I 2011 var lokalplanen næsten færdig.

Men så udvandede Aarhus kommunen vores projekt, ved at give naboen tilladelse til også at måtte opføre en dagligvarebutik. Derfor måtte vi opgive at fortsætte med vores. Der var ikke mere økonomi i det. På trods af, at Netto dengang ville købe 80% af ejendomsselskabet for 17 mio.

 

På trods af at vi fik vor kvote i 2007, som ene og alene gav os tilladelse til, at vi alene måtte opføre en dagligvare butik på vor matrikel.

Men den udvanding kom bag på alle og i strid med Aarhus Kommunes egen rammefordeling.

I Dag har Dansk Supermarked lavet en Netto dagligvarebutik på nabogrunden. !!!!!!!